REŠENJA ZA POLJOPRIVREDU U INTERAKTIVNOJ EXPO ZONI: ERA INFORMATIČKE POVEZANOSTI

UKLJUČI SE! PRVA ONLAJN KONFERENCIJA SA EXPO ZONOM

U sredu, 27. maja, “Adrija medija grupa” organizuje konferenciju “Nova era poljoprivrede”, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, prvu onlajn konferenciju sa interaktivnom Expo zonom. Onlajn konferenciju moći će da prate svi koji to žele na portalu Kurir.rsFejsbuk stranici i Jutjub kanalu Kurira, a na sajtu događaja http://poljoprivreda. adriamediagroup. com/

U eri informatičke povezanosti u poljoprivredi, digitalizacija nam omogućava povećanje prinosa i smanjenje troškova. Šta ona donosi proizvođaču, a šta krajnjem potrošaču, poslušajte Momira Alvirovića, predsednika Asocijacije za bespilotne sisteme u privredi, osnivača Agrodron tima.

Tokom onlajn konferencije u okviru Expo zone od 12 do 15 časova//poljoprivreda. adriamediagroup. com/o-expo-zoni/ saznajte više o praktičnim rešenjima za poljoprivredu kroz interaktivne radionice.

Prvi put u našoj zemlji, paralelno s trajanjem onlajn konferencije, svaki posetilac ima mogućnost da poseti i obiđe interaktivnu Expo zonu, u okviru koje će upoznati male proizvođače, lokalne brendove, a upoznaće i domaćina i njegovo gazdinstvo, kao i asortiman proizvoda, preko video-komunikaciju “1 na 1” u periodu od 12 do 15 časova. Pogledajte i specijalne ponude i popuste izlagača za sve posetioce koji se odluče da u toku trajanja konferencije kupe domaće proizvode.

Ovo je prva u serijalu onlajn konferencija koje je “Adrija medija grupa” pripremila za naredni period.

U sredu, 3. juna, održaće se konferencija ZELENA EKONOMIJA REGIONA, a naredne srede, 10. juna, DIGITALNO BANKARSTVO I OSIGURANJE.

Cilj je da aktuelnim temama putem dijaloga, interakcije i otvorenosti ka novinama zajedno kreiramo promenu.

Uključi se!