Dšamp

Porodica Stević već 38 godina proizvodi šampinjone i povremeno bukovaču, na poljoprivrednom gazdinstvu u selu Majilovac, nedaleko od Požarevca. Nekada smo bili veliki proizvođači, sada smo proizvodnju sveli na potrebe mariniranja pečuraka. Do ove ideje smo došli tako što smo porodični recept mariniranja pečuraka usavršavali godinama i kada smo došli do idealne recepture, rešili smo da ovaj proizvod plasiramo na tržište i od njega izgradimo premium brend.

Krajem 2017. godine smo prvi put krenuli sa lokalnom prodajom, a od marta 2018. godine smo naš proizvod plasirali na tržište Beograda, a potom Novog Sada i Smedereva.

Pre same pripreme, ručnom selekcijom pažljivo biramo najkvalitetnije šampinjone i bukovače sa naših plantaža. Pečurke se potom ručnim postupkom mariniraju i imaju specifičan ukus koji se jako razlikuje od klasičnog kiselkastog ukusa na koje smo svi navikli. Prilikom mariniranja ne koristimo konzervans, a marinada je u belom vinu i ulju. Ove godine smo izbacili i novu liniju proizvoda. U pitanju su namazi od mariniranih šampinjona sa dodatim renom, suvom šljivom, ili ljutom paprikom. Tegle u kojima su šampinjoni i bukovače se pasterizuju, kao i teglice sa namazima.

Rok trajanja neotvorene tegle je 6 meseci, ukoliko se čuva na tamnom, hladnom i suvom mestu. Kada se tegla otvori, potrebno je čuvati je u frižideru i iskoristiti najkasnije 20 dana od otvaranja. Što se tiče manaza, nakon otvaranja je potebno čuvati ih u frižideru i upotebiti u roku od 10 dana od otvaranja. Za sada se proizvodnja obavlja u okviru domaće radinosti. Što se tiče samog marketinga, možete nas pronaći na Instagram profilu: @d_shamp_

U naš proizvod ulažemo mnogo ljubavi i truda, ali i konstantan rad na unapređenju brenda. Ono što nas izdvaja iz mase sličnih namirnica iz kategorije proizvoda od pečuraka je želja da ideju o ručno pravljenom, zdravom domaćem proizvodu, razvijemo u jedinstveni premium brend koji će voleti I budući naraštaji.

Specijalna ponuda tokom konferencije: 

– na date cene bismo dali 15% popusta:

  1. Najmanje tegle šampinjona od neto 125 g ploda su 353 dinara ( cena sa popustom je 300 RSD);
  2. Najmanje tegle bukovače od neto 125 g ploda – cena  je 353 dinara ( cena sa popustom je 300 RSD);
  3. Srednje tegle šampinjona od neto 250 g ploda – cena  je 500 dinara (cena sa popustom je 425 RSD);
  4. Najveća tegla šampinjona od neto 500 g ploda je 953 dinara (cena sa popustom je 810 RSD);
  5. Tegla namaza od 175g neto ploda je 482 dinara (cena je ista za sva tri ukusa: namaz od šampinjona sa suvom šljivom, sa renom ili sa začinskom ljutom paprikom, i sa popustom iznosi 410 RSD);