Frajla

Frajla – Mesto gde torte postaju umetnost. Kreativnost i sklonost ka pomaganju ljudima su mi oduvek bili glavni motivi ma čime da sam se bavila.

Tako sam se odlučila za društveno-himanističke nauke gde sam uobličila svoje znanje kako da pomognem ljudima. Ipak, više me je vukla kreativnost koja je izbila na površinu na pravi način.

Tragajući za njim kako da izrazim sve ono u čemu zaista uživam dok radim upoznala sam slatku umetnost pravljenja torti, kolača i drugih đakonija koje krepe dušu i telo. Tako je 2014.godine rođena Frajla!

Od tada pa do danas se trudim da kao svaka dobra komšinica, pristupačna, prijateljska i nasmejana, dođem do savršenog rešenja u vidu poslastice koja bi vaše specijalne trenutke učinila još slađim. Svakako ću, kao svaka prava domaćica, poslušati i vaš predlog, jer za to postoji 1000 dobrih razloga.

Do sada je 1000 vas potvrdilo da radimo nešto što je lepo, originalno, što vam se sviđa, i to je motiv da nastaju da još lepše i originalnije ideje, i da postaju stvarnost. Frajla je tu da ostvari sve što zamislite, zato nas čeka još 1000 torti, novih, lepih, neistraženih, autentičnih, kakvi ste i vi sami, svako za sebe, jedinstveni i neponovljivi.

Za bilo koju vrstu slavlja, rođendana, svadbe, veće ili manje, kao i ostale zgode, Frajla je tu za vas. Budite sigurni da će uvek biti na visini zadatka, spremna i odgovorna, pretvarajući vašu zamisao u magiju od šlaga ili fondana.
Dobro došli i hvala na poverenju!

Specijalna ponuda tokom konferencije:

  • 1kg kolača 500 din.
  • Torte od 2 kg 1200 din.
  • Cheesecake od 1.5kg 1000 din.
  • Tiramisu od 1.5kg 1000 din.

– Popust 20% na date cene