Domaccini

Domaccini je koncept koji pored proizvoda iz našeg gazdinstva okuplja i druge proizvođače fine, rukom rađene, neidnustrijske hrane. Naše poljoprivredno gazdinstvo u okviru kog proizvodimo čačanski sir i kajmak postoji već 12 godina. Na padinama Ovčara osnovali smo mini, mini mlekaru, prvenstveno od mleka naših krava, a onda smo komšijski udružili snage, pa okolne porodice koje proizvode mleko rade to sa nama kako bi na tržište izašli spremniji i sa boljom ponudom.

Veliku pažnju posvećujemo proizvodnji sira i kajmaka onakvim kakvi oni nekad su bili. Kajmak s’proleća mlečan i žut kao maslačak kog krave na ispaši pasu, s’jeseni čvrst, jak i beo kao sneg.

Kod nas u radnji u Cara Dušana možete pronaći proizvode registrovanih proizvođača, ali iz svere malih proizvođača domaće delikatesne hrane.
U okviru ovog panela mi ćemo se uključiti iz same radnje, tako da ćemo biti u prilici da vam pokažemo sve proizvode koje budete želeli da vidite i od nas da čujete nešto o njima, a naravno posebno o našem kajmaku i siru.

Specijalna ponuda tokom konferencije:

Za sve kupovine na nasem sajtu www.domaccini.rs/tezga domacih proizvoda malih proizvodjaca mozete iskoristiti kupon EXPOZONA u iznosu 10%, kupon ce vaziti za sve kupovine 27.i 28. maja 2020.

 

Kako postati naš dobavljač?