Poljoprivredno gazdinstvo Krstonošić

Gazdinstvo Krstonošić bavi se proizvodnjom sezonskog svežeg povrća tokom cele godine.

Trenutno u ponudi imamo : kupus, tikvice, krastavac, karfiol,celer.

U narednom periodu ce mo imati i papriku šilju, baburu, paradajz, tikvice, krastavce. kupus, celer, salatu.

Mi kao gazdinstvo poslujemo u sklopu zadruge Baštovan, koja u svojem udruženju ima 40 članova itakođe se bave proizvodnjom povrća.

U mogućnosti smo da odgovorimo na razne zahteve tržista u pogledu sortimenta, kvaliteta, količine i naravno ispravnosti proizvoda kao zdrav proizvod.

Zadruga u svojoj ispostavi ima poljporivrednu apoteku BAŠTOVAN, preko koje svi zadrugari imaju kontrolu i praćenje u proizvodnji povrća od strane stručne službe zadužene za nadzor i kontrolu u samoj proizvodnji na terenu.

Prilikom proizvodnje prate se svi parametri; od samog početka, odabira pravog i kvalitetnog sortimenta do načina i upotrebe zaštitnih sredstava sa minimalnom karencom.

U mogućnosti smo da ugovorimo proizvodnju povrća za ozbiljne kupce na njihov zahtev, od sortimenta do kvaliteta. U mogućnosti smo da preko savetodavne službe ispratimo celu proizvodnju i da usaglasimo sa potrebama kupca, Proizvodnja može da se odvija sa zaštitom organskih preparata bez karence i kovencionalnim sa karencom od 5 dana.

Razlika je u krajnjem proizvodu i ceni.

Akcenat dajemo na Tikvice, krastavac, kelerabu, kupus, karfiol, celer i čeri paradajz.

Specijalni popust tokom konferencije: popust 10% na sve proizvode