Poljoprivredno gazdinstvo Stevanović

Mi smo porodično Poljoprivredno gazdinstvo. Pčelarstvom se bavimo već više od 25 godina.

Pčelarstvo je u početku bilo hobi, košnice su nabavljene iz radoznalosti i želje da se sazna nešto novo, da u kući ima dovoljno meda za sopstvene potrebe. Zatim je sa tri košnice broj povećan na dvadesetak i nekoliko godina je broj pčelinjih društava bio na tom nivou, da bi kasnije, kako se porodica proširivala, rastao i broj košnica na pčelinjaku. Trenutno stanje je oko 140 pčelinjih društava.

Razlog zbog koga se bavimo pčelarstvom je ljubav prema prirodi, doprinosu koji joj pčele pružaju, prinosima koje nam daruju, i finansijske koristi koju od toga imamo. Koncept našeg rada je funkcionisanje u skladu sa prirodom i korišćenje blaga koje nam priroda nesebično daruje. Med koji dobijemo na pčelinjaku konzumiramo zajedno sa našom decom  i sa ponosom poklanjamo prijateljima. Garantujemo vrhunski kvalitet naših proizvoda. Želja nam je da finalni proizvodi, koje dobijamo od prirode na dar, budu dostupni što većem broju ljudi, da konzumiraju kvalitetan proizvod i šire svest o blagodetima pčelinjih proizvoda. U planu nam je da edukujemo naše okruženje kako bi još više bilo svesno važnosti koju pčele imaju za sve nas, zdrave ishrane koja je sa tim povezana, a samim tim i o zdravom načinu života koji svako od nas treba da vodi.

Sve što nam je neophodno u procesu pčelarenja proizvodimo u sopstvenoj režiji, trudimo se da zaokružimo proizvodnju – sami pravimo košnice, ramove, vosak, prihranu,… Neke dodatne stvari nabavljamo od proverenih prodavaca. A cilj nam je da usavršimo finalni proizvod, počev od pakovanja do plasmana krajnjem korisniku.

Kupci naših proizvoda su svi koji prepoznaju kvalitet i pravi značaj prirodnog meda u svakondevnoj ishrani, kao i oni koji žele da u svakoj prilici imaju prigodan poklon koji će oduševiti i najprobirljivije sladokusce.

U ponudi imamo osnovne pčelinje proizvode: bagremov med, suncokretov med, propolis i vosak.

Od prošle godine, zbog raznovrsnije ponude, počeli smo da pravimo različite mešavine ukusa. Medu smo dodali liofilizovano voće (malinu i kupinu) i koštunjave plodove (lešnik i badem). Najnoviji proizvod namenjen je jačanju imuniteta, tu su sa medom i kurkuma, cimet, đumbir i himalajska so.

Specijalna ponuda tokom konferencije:   popust od 10% na sve proizvode i poklon iznenađenja

Pogledajte našu ponudu ovdeDownload