RAZVOJ I ULAGANJA U POLJOPRIVREDU: MILOŠ MILOVANOVIĆ O SAVREMENOJ POLJOPRIVREDI

Princip održivosti daje nam mnogo prostora za napredovanje. Na putu ka savremenoj poljoprivrednoj proizvodnji potrebna su ulaganja u razvoj celokupne grane industrije.

Miloš Milovanović, koordinator projekata FAO i EBRD, kaže da Srbiji u narednom periodu predstoje velika ulaganja u poljoprivredu, a koja će uključivati i edukaciju.

Saznajte više o ulaganjima, trendovima, savremenoj i održivoj poljoprivredi 27. 5. 2020. u prvoj onlajn konferenciji „Nova era poljoprivrede“ sa interaktivnom Expo zonom. http://poljoprivreda.adriamediagroup.com/

Biće to onlajn konferencija koju će moći da prate svi koji to žele na našim kanalima: portalu Kurir.rs, Fejsbuk stranici i Jutjub kanalu Kurira, a na sajtu događaja poljoprivreda.adriamediagroup.com imaće i dodatne mogućnosti. Naime, dok traje konferencija, svaki posetilac imaće priliku da prođe kroz interaktivnu Expo zonu, gde se na brendiranoj stranici (virtuelnom štandu) upoznaje sa specijalnom ponudom i proizvodnim programom i, ukoliko to želi, razgovara jedan na jedan sa proizvođačima preko platforme Zum.

Konferencija „Nova era poljoprivrede“ počinje u 10 časova, a predviđeno je da traje do 14.30.

Ovo je prva u serijalu onlajn konferencija koje je „Adrija medija grupa pripremila za naredni period.

U sredu, 3. juna, održaće se konferencija ZELENA EKONOMIJA REGIONA, a naredne srede, 10. juna, DIGITALNO BANKARSTVO I OSIGURANJE.

Cilj je da aktuelnim temama putem dijaloga, interakcije i otvorenosti ka novinama zajedno kreiramo promenu.

Uključi se!